Чернівецький градоначальник Роман Клічук попросив суд не розглядати позов, який він подав проти телеканалу ТВА.

Як пояснив Клічук "Суспільному", таким чином він хотів спростувати інформацію про те, що його фірма робить усе, щоб платити мінімум податків.

Мер Чернівців зазначив, що виборча кампанія булі для всіх складною та напруженою, проте наразі головне завдання - об'єднатися.

"Готовий простягнути руку всім, у кого такі ж пріоритети", — каже він.

Нагадаємо, Роман Клічук привітав містян із цим важливим днем.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Протягом цього року ми всі отримали новий досвід: так багато часу вдома ми ще, мабуть, ніколи не проводили. Не все було гладко, звичайно. Але в результаті ми змогли заново усвідомити цінність живого людського спілкування. Ми навчились більше піклуватись одне про одного. Урешті, зрозуміли, як важливо дбати про своє здоров’я", - вважає Клічук.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.

До слова, День Святого Миколая, 19 грудня, надовго запам’ятається закоханій парі з Чернівців. Цього дня молодий чоловік на очах у всього міста запропонував руку і серце своїй коханій. Це сталося під час відкриття головної ялинки на Соборній площі, під схвильовані вигуки містян.