Мер Чернівців Роман Клічук очолив Чернівецьке регіональне відділення Асоціації міст України.

Про це градоначальник розповів на своїй сторінці в Instagram.

"АМУ об'єднує 911 населених пунктів, в яких проживає понад 80% населення України, і є виразником інтересів громад не лише на національному, а і на європейському рівні. Так, однією з недавніх її гучних перемог стало рішення ВРУ про збереження зарахування до бюджетів місцевого самоврядування частини акцизного податку на пальне. Бюджет Чернівців завдяки цьому рішенню поповниться на 53 мільйони гривень.

Я завжди ціную підтвердження задекларованих намірів реальними справами. Тому для мене честь приєднатися до лав організації, яка саме так і діє", - написав Клічук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Роман Клічук привітав містян із Різдвом Христовим.

"Протягом цього року ми всі отримали новий досвід: так багато часу вдома ми ще, мабуть, ніколи не проводили. Не все було гладко, звичайно. Але в результаті ми змогли заново усвідомити цінність живого людського спілкування. Ми навчились більше піклуватись одне про одного. Урешті, зрозуміли, як важливо дбати про своє здоров’я", - вважає Клічук.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.