Мешканці Буковини купують свіжий хліб, а натомість отримують огидний "сюрприз".

Так, на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" користувачка Люда Урсляк опублікувала фото тільки-но купленого батону. Розрізавши хліб, жінка побачила купу мертвих комах.

"Фу, так бридко! Аж мурашки по шкірі. Це батон від чернівецького хлібзавода. Це хліб!!! Він щодня в нас на столі. Його їдять наші діти! Тут явно видно якихось жучків. А що ж іще там може бути, що так явно не видно? Отрута, миючі засоби, слина ще щось?", - пише жінка і з нею важко не погодитися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо про скандал, який стався з популярної української кав'ярні Aroma Kava. Цей заклад є досить популярним. У більш ніж 20 містах жителі можуть спробувати каву звідти. Але, як показує практика, він там не завжди смачний.

Дівчина придбала собі каву, яка виявилася не дуже на смак. У ньому також були відсутні вершки і маршмеллоу. Але це не всі погані новини, пов'язані з даною покупкою. Вона вирішила зняти кришку і побачила там мертву комаху.

Нагадаємо, популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.

Як повідомляв Знай, харків'янам впарюють виноград з мишами - слабкодухі, відверніться: "фрукти з м'ясом»

Знай писав, В АТБ познущалися над покупцями і відправили на ринок: "Трясло весь день"