Стан 10-річного Максима, який в грудні випав з вікна п'ятого поверху, потроху приходить до норми. Його життю нічого не загрожує і найбільша проблема тепер - це подвійний перелом руки, через який на хлопчика чекає складна операція.

Завдяки благодійним організаціям та небайдужим українцям історвія про Максимка розповсюдилася по соціальних мережах. Благодійник з Києва, що побажав зберегти анонімність, прислав Максиму лікувальні спиці для правильного зрощення кісток - так званий апарат Ілізарова, пише molbuk.ua.

Знайомі розповідають, що обидва батьки хлопчика мають вади слуху. Вони розлучені, жінка сама виховує двох діток: Максима та його сестричку. Дівчинка здорова, а от її брат успадкував проблеми зі слухом. Мама працює швачкою на приватному підприємстві, заробляє небагато, і більшу частину заробленого віддає за проживання у гуртожитку ВП "Черемош" УТОГ. Тому навіть найменші незаплановані витрати стануть для родини справжнім викликом, що вже говорити про дороговартісне лікування.

У Чернівцях дитина випала з вікна

Родичі розповіли, що того злощасного дня мама лишила сина з сестрою, а сама пішла в душ. Сходити помитися в гуртожитку - це не те саме, що у квартирі: зазвичай треба йти в інший кінець коридору і, певно, ще доведеться постояти в черзі. Донці жінка доручила збігати до сусідів по якісь речі. Поки дівчинка бігала до сусідки, то вирішила замкнути брата у кімнаті.

"У слабочуючих людей замість вхідного дзвінка встановлені лампочки, які миготять, якщо хтось тисне на кнопку. Отож мати, повернувшись із душу, натисла на кнопку, лампочка замиготіла. Хлопчик злякався, хотів відчинити двері, а вони зачинені. І він тоді "вийшов" у вікно. Його врятували лише мотузки з білизною, розвішані мешканцями нижніх поверхів. Вони й пом’якшили падіння. Він фактично впав на гору каменів", - розповідають знайомі родини.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі Максимкові потрібні ліки для відновлення та якісне харчування, щоб організм міг подолати наслідки травми.

Картка мами хлопчика:

4731 2191 1142 4598
Кирилюк Інна Вікторівна

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.