Непомірне підвищення цін на газ та його транспортування змусило депутатів Чернівецької міської ради звернутися до президента Володимира Зеленського та Кабінету міністрів із проханням переглянути тарифи.

"Депутати звернулись до Кабміну, НКРЕКП та президента з проханням переглянути тариф на газ та його транспортування", - повідомляє Суспільне.

У міськраді зазначили, що тарифи Чернівцігазу - найвищі по Україні. Нові ціни призведуть до серйозного фінансового навантаження на містян, особливо в період карантину.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.

Тим часом від президента Володимира Зеленського вимагають знижений тариф на світло. Українці обурені тим, що ми платимо за електрику значно більше, ніж багаті європейці. Відповідний документ був розміщений на порталі електронних петицій до Президента.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять Зеленського скасувати плату за доставку газу, таку комуналку ніхто не потягне.

Також Знай.uа писав, що Зеленського просять повернути безкоштовну медичну допомогу, прогнозуючи катастрофу.