У Чернівцях водіїв маршруток і тролейбусів хочуть зобов'язати включати класичну музику.

Такий проект рішення вже з'явився на сайті Чернівецької міської ради. Так, згідно з документом, перевізників можуть зобов'язати перевозити пасажирів виключно під симфонічні твори українських і зарубіжних класиків.

У маршрутках і тролейбусах повинна лунатиме музика "врівноваженого, спокійного і розміреного характеру".

"Чернівецька міська рада вирішила підтримати місцеву ініціативу щодо запровадження трансляції симфонічних творів українських та зарубіжних композиторів-класиків, врівноваженого, спокійного та розміреного характеру, у міському громадському транспорті та на зупинках міського громадського транспорту", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, на Франківщині маршрутник висадив священика посеред дороги за зауваження. Повідомляється, що священик Роман Винник їхав додому з Івано-Франківська. По дорозі він сів у маршрутку, яка перевозила туристів з Одеси. У салоні дуже голосно грала російська поп-музика і шансон. У зв'язку з цим священик зробив водієві зауваження, за що і поплатився.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Львові містяни збунтувалися через тотальну неповага до пасажирів у маршрутках. Львів'яни обурюються якістю надання послуг у громадському транспорті Львова і наголошують, що ситуація "не змінюється в місті багато років". Львів'янин Василь Васильчук звернувся до міської влади з проханням повпливати на водіїв маршрутного таксі, тому що таке відношення до людей не припустиме.