У Чернівцях мешканці одного з будинків вигадали спосіб заробити на газовій службі. За візит для зняття показань лічнильників потрібно заплатити.

Такий фотофакт опкублікували на Instagram-сторінці chernivtslgram.

"Увага! З 01.01. вхід до квартири працівникам газової служби, для зняття показників лічильника платний. Вартість транспортування вашого працівника до нашого лічильника, через наш коридор та кухню - 160.34 грнщоразу під час візиту", - написано в повідомленні, яке містяни причепили на вхідні двері. Де саме в Чернівцях знайшли таке звернення, в публікації не уточнюється.

скріншот: Instagram

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Тим часом від президента Володимира Зеленського вимагають знижений тариф на світло. Українці обурені тим, що ми платимо за електрику значно більше, ніж багаті європейці. Відповідний документ був розміщений на порталі електронних петицій до Президента.

Нагадаємо, захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять Зеленського скасувати плату за доставку газу, таку комуналку ніхто не потягне.

Також Знай.uа писав, що Зеленського просять повернути безкоштовну медичну допомогу, прогнозуючи катастрофу.