В п'ятницю, 15 січня, у Чернівцях в останню путь проводжали відомого українського рок-музиканта Віталія Сандула, який помер у віці 43 років.

Поховали рокера на Центральному цвинтарі, що знаходиться в Годилові, повідомляє "МБ".

фото: molbuk.ua

фото: molbuk.ua

На похорон Віталія прийшли десятки людей: його близькі, родичі, колеги.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

фото: molbuk.ua

фото: molbuk.ua

фото: molbuk.ua

Нагадаємо, у Чернівцях виявили тіла двох чоловіків. Одним із загиблих виявився відомий рок-музикант Віталій Сандул. Як повідомляє пресслужба Чернівецької області, про моторошну знахідку на вулиці Руській повідомив місцевий житель, який вночі 12 січня побачив двох чоловіків, що не подавали ознак життя. Один з них помер у кареті швидкої допомоги.

Тим часом російського актора Дмитра Гусєва знайшли мертвим у Москві. Як повідомляють російські ЗМІ, у середу, 13 січня, 45-річного актора Дмитра Гусєва знайшли мертвим у своїй машині близько знімального майданчика в столиці РФ.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.