Зима ґрунтовно взялася за Буковину – сильні морози не на жарт розгулялися, розганяючи мешканців краю по затишних домівках.

Про наднизьку температуру в селі Верхній Яловець Путильського району Чернівецької області вранці 17 січня повідомив голова Селятинської ОТГ Валерій Полянчук. Він опублікував у Facebook знімки засніжених Карпат та градусника, на якому застиг показник у 25 градусів морозу.

«А сьогодні зранку трошки більше морозу. Усім доброго ранку. 17.01.2021р. Село Верхній Яловець під горою Яровиця, що на Буковині», - написав він під знімком.

«У нас - 18», «У нас – 21», «У нас - аналогічно!», - діляться спостереженнями мешканці регіону.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Мені дуже радісно! Люблю морози!», «Цим людям після цих морозів вже нічого не страшно!», «Як завжди, правильна погода перед Водохрещем!», - коментують новину українці.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.