Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик має багатотисячну армію шанувальників, з якими охоче ділиться подробицями особистого та професійного життя.

Ребрик зіграла головну роль у серілі "З ким поведешся", який незабаром вийде на широкі екрани. Цього разу на сторінці 1+1 в Instagram українцям привідкрилася завіса ще однієї сфери Лілії - акторської.

"ТОП-7 фактів про зйомки нового серіалу "З ким поведешся":

1. За сценарієм — у кадрі літо, але насправді зйомки були восени та у грудні

2. Під літнім одягом у акторів серіалу схована дуже утеплена спідня білизна та шкарпетки з підігрівом

3. Одними з найяскравіших моментів були зйомки ДТП та пожежі у заміському будинку. Їх знімали за участі піротехніків та каскадерів.

скріншот: Instagram 1+1

4. Під час зйомок трюків з коктейлями у кадрі Лілія Ребрик пошкодила палець

5. У зйомки були залучені собаки, які відіграли усі сцени на відмінно, окрім останньої

6. В одній зі сцен Наталку Денисенко облили водою з крану, яка виявилася крижаною. Тож всі зняті в той день емоції були справжніми

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот: Instagram 1+1

7. На одній з локацій жив пес, якого знімальна група закривала в окремій кімнаті на час зйомки. В один з днів він помстився і поламав реквізит", - йдеться в публікації.

скріншот: Instagram 1+1

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.