Вранці в понеділок, 18 січня, у Чернівцях водій тролейбуса закрив двері, не дочекавшись, поки пасажири зайдуть і вийдуть. Дверима він затис чоловіка, який тримав дитину на руках та проїхав так декілька метрів.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів Юра Гавриляк.

"Я спокійно почав заходити в тролейбус. В цей час водій закрив вхідні двері і почав їхати. Я не встиг ні зайти ні вийти, мені защимило дверима ногу. Я з донькою на руках упав, мене протягнуло кілька метрів і тролейбус зупинився. (Дякувати Богу ніхто не постраждав, донька злякалась, а я забруднився)" - написав чоловік та звернувся до мера міста Романа Клічука з проханням навести лад у питаннях безпеки громадян.
"Мало того що водії тролейбусів «грають» у перегони відкривають та закривають двері не дочекавшись повної зупинки транспорту та ще й зупинки тільки прометені від снігу. І в принципі важко навіть стояти. Місто Чернівці це не тільки центр!" - додав чернівчанин.

Тим часом у Тернополі поліція розшукує людей, які стали свідками інциденту 15 січня на зупинці "Центральний ринок". Пенсіонерка 1936 року народження виходила з маршрутки №12, водій передчасно закрив двері і тим самим затис жінку.

Раніше у Тернополі затримали водія маршрутного таксі, який сів за кермо будучи в стані алкогольного сп'яніння. На проспекті Степана Бандери поліцейські затримали водія маршрутки. Правоохоронці зупинили автобус через те, що в його салоні було занадто багато пасажирів. Як з'ясувалося, він перевозив 33 пасажири замість належних 23 осіб відповідно до кількості сидячих місць.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. Водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці.