Популярна українська ведуча та акторка Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі, у яких спілкується з багатотисячною армією шанувальників, і ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Ребрик опублікувала ефектну світлину на честь Дня десерту, що святкували у світі в понеділок, 1 лютого. З цієї нагоди ведуча вдяглася у насичено червоний піджак та чорну спідницю-міді.

"Впевнено починаємо новий робочий тиждень. І не відмовте сьогодні собі в солоденькому😉. Офіційно- можна! Міжнародний день десерта! День шоколада! Гріх не побалувати себе смаколиком. Діліться в коментарях своїм улюбленим", - написала Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Днями Лілія Ребрик показала фанатам кругленький животик, чим неабияк здивувала фанатів. На своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала Сторіс із вагітним животиком. Оскільки фото акторка виклала в сторіс, прокоментувати їх не можна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А нещодавно Лілія Ребрик вирішила розповісти підписникам, чому швидко відходить від святкових застіль і не затягує сидіння вдома.

"Є таке повір'я, яке дуже "вписується" в мою теорію цифр: "Як перші 12 днів нового року проведеш, таким він і буде". Кожна цифра означає місяць року: що робиш ці 12 днів, це і буде відбуватися з тобою весь рік. Тому раджу, щоб крім застіль, зустрічей гостей, прогулянок і свят, влаштувати собі і якийсь день (або півдня, або вечір) релаксу! Щоб і відпочинку було місце в новому році".

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.