Калинівський ринок отримав нового керівника - ним став приватний підприємець Олег Гульпак.

Про це повідомила заступниця мера Чернівців Романа Клічука Євгенія Маховікова.

До липня 2020 року Олег Гульпак очолювпав ТзОВ "Гастроном 148". На місцевих виборах Гульпак балотувався в депутати Чернівецької міської ради від "Єдиної альтернативи".

Раніше стало відомо, що торгові місця на Калинівському ринку планують здавати в оренду через аукціон, влаштований на електронному майданчику ProZorro.Продажі.Так, на ринку виокремлюватимуть місця, які здаватимуть в оренду через акціон. В цей перелік не входитимуть прилавки загального користування у продуктових павільйонах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше мер Чернівців Роман Клічук заявив, що тротуарних "окупантів" необхідно перевести на ринки. "Вулична торгівля турбує наше місто не один рік. І мене це завжди дуже обурювало. Останній тиждень я проводив зустрічі і з патрульною поліцією, і з працівниками нацполіції, і з інспекцією з благоустрою".

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.