У четвер, 4 лютого, мер Чернівців Роман Клічук звільнив Володимира Бешлея з посади директора Департаменту ЖКг. Причин звільнення у відділі кадрів не назвали, лише зазначили, що таким було рішення міського голови.

За словами самого Бешлея, ніяких доган, зауважень чи будь-яких доручень від мера він не мав, тому причини звільнення він не розуміє, пише "Чернівецький промінь". Водночас ексдиректор пов'язує таке рішення зі специфікою кадрової роботи новоприбулої команди, коли важливі посади дістаються некомпетентним та нефаховим людям.

"Цій команді не потрібні фахівці, видно повний непрофесіоналізм та некомпетентність. За цей час жодного конкретного завдання мені не ставилось, жодного напрямку не було визначено, задачі чітко не сформульовані", - сказав Бешлей.

Трохи раніше Роман Клічук натякнув чернівчанам на "сміттєву люстрацію", маючи на увазі чиновників міської ради, які не хочуть іти зі своїх посад. Очільник міста пояснив, що чимала кількість чиновників, які обіймають посади керівників комунальних підприємств і департаментів, знаходяться на своїх місцях тільки тому, що до них ще не дійшли руки.

Нагадаємо, у 2020 році в Чернівцях з'явився культурно-мистецький центр, який обійшовся бюджету в 40 мільйонів гривень. Нарешті заклад готовий починати роботу.

Нещодавно мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, але й в усій Україні - проблему корупції. На своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представникаими програми "Антикорпуційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще