Перша трійня у 2021 році - такою новиною буковинців потішила пацієнтка Чернівецького обласного перинатального центру.

Про це розповів заступник гендиректора Чернівецького обласного перинатального центру Владислав Гошовський, передає molbuk.ua.

"Пологи проводили шляхом кесарського розтину. Вони відбулися на 34-35 тижні через ускладнення вагітності. Проте все пройшло добре. Немовлята народилися з гарною як для трійні вагою. Невдовзі їх із матір’ю виписали у задовільному стані", - повідомив Владислав Гошовський.

Новоспеченій матусі 32 роки, і це її перша вагітність.

фото: molbuk.ua

Нагадаємо, журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят. Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

До слова, Велика Копаня - село на Закарпатті, яке називають українською столицею двійнят. Населений пункт навіть потрапив до вітчизнянох Книги рекордів два роки тому, повідомляє "Радіо Свобода". У населеному пункті, де мешкає менше чотирьох тисяч людей, живе понад півсотні пар - це найбільший показник на всю Україну.

Нагадаємо, раніше кияни об'єдналися заради порятунку 650-грамової дюймовочки, батьки ридають від щастя: "спасибі за Кирочку"

Як повідомляє портал «Знай.ua», під Дніпром масово народжуються двійнята-молоді батьки постаралися на славу