Відома телеведуча телеканалу" Україна " Лілія Ребрик має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати, як вона одягається в умовах сніжної погоди.

Лілія Ребрик опублікувала знімок, де порівняла два образи: на роботі в теплій студії і на вулиці, де йде сніг і дме сильний вітер.

На опублікованому знімку можна побачити два образи Лілії Ребрик. Перший, в студії, де телеведуча одягнена в брючний костюм з незвичайним верхом, який відкриває її плечі і шию. І другий, на вулиці, де зірка одягнена в чоботи, штани, теплий пуховик, шарф і шапку.

У підписі до публікації Лілія Ребрик провела порівняння двох цих образів.

"Фото 1. Жінка на роботі в ефірі @ranok_ua : гарний брючний костюм з відкритими плечима , високі підбори, макіяж, зачіска, в очах вогонь. Фото 2. Жінка йде з роботи, коли їй сказали, що буде ураганний поривчастий вітер, сніг та мороз: два светри, шарф, шапка, колготи а-ля 100 ден під теплі штани, пуховик-ковдра , але вогонь в очах не зникає! Він і гріє!"- написала Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Лілії Ребрик: Instagram
Публікація Лілії Ребрик: Instagram
Публікація Лілії Ребрик: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски"

Також, "Знай.uа" писав, 45-річна Наталія Могилевська спокусила красеня пишним декольте в сміливій сукні