Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик стала воістину народною улюбленицею за її вміння майстерно поєднувати кар’єру та материнство. Розпочавши свій шлях ведучої прогнозу погоди, тепер чернівчанка вітає мільйони глядачів у ранковому шоу. А як живе улюблена ведуча поза кадром?

Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі, де ділиться подробицями особистого життя та показує, як проводить час із родиною. Окремої екскурсії по власних апартаментах ведуча не робила, але в своєму Instagram зірка часто публікує світлини з різних кімнат і ракурсів. Ми спробували відтворити картину помешкання зіркової українки.

Судячи з фото, Лілія мешкає разом із родиною у приватному будинку. Крім того, родина володіє квартирою в Києві. Але частіше за все родина Диких проводить час саме за містом.

Подвір`я знаходиться в ідеальному стані: рівненько вистрижений газон, чистенький мангал та басейн. Уся їхня родина любить активно проводити час, сидіти вдома перед телевізором - точно не про них.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Всередині помешкання оформлене у сучасному стилі, родина любить світлі відтінки. Складається враження, що в кімнатах виграють сотні променів, а сама вона переповнена свіжим повітрям.