Негода застала зненацька більшість українських міст, і різке зниження температури разом зі снігом змушують комунальні служби працювати майже цілодобово. Щоправда, не усюди і не завжди. Наприклад, у Чернівцях вулиці вкрилися "кашею" з багнюки і снігу, які ніхто не прибирає. І мова йде навіть не про околицю міста, а про його центр.

Відповідну світлину опублікували в Telegram-каналі "Чернівці. Новини".

"Центр Чернівців перетворився на ковзанку, а дороги вкрила «каша» зі снігу. Проїхати дорогами центру міста – випробування не з легких, проте комунальники дану ситуацію не контролюють", - йдеться в публікації.

скріншот: Чернівці Новини

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.