Карантин і шалені комунальні тарифи стали гримучою сумішшю для багатьох чернівчан: людям приходяться рахунки за опалення, які ті не в змозі оплатити.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав один із мешканців міста Роман Димитрієв, прикріпивши до посту фото останньої платіжки.

"Хочу звернутись до учасників секти святої корони з модною рамочкою "сиди дома спасай жизни" які постять фуфло-графіки, через безмозкість яких мільйони невинних людей залишились без доходів і тепер повинні замерзнути в своїх домівках. Причому замерзнути повинні ще їхні сусіди - я наприклад заплатив за опалення. Чи готові ви тепер спасать жизни людей які будуть замерзати і запропонувати їм своє житло до закінчення опалювального сезону", - написав Роман.

Тим часом у Львові 40-річний чоловік наражає на небезпеку свої сусідів, адже палить багаття просто на підлозі своєї квартири. Варто зазичити, що львів'янину вже достатньо давно відрізали газ, світло і воду, тому він вирішив розпалити багаття аби грітися під час морозів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що киянам прийшли "золоті" платіжки за газ, хоча обіцяли не підвищувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців

Також, "Знай.uа" писав, тарифи на газ після "знижки" стали дорожчими: яку різницю не врахували в комуналці, думка експерта