Народному депутату від президентської партії "Слуга народу" Георгію Мазурашу поставили діагноз: коронавірус.

Про це нардеп розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Уви і ах - думав і сподівався, що у мене лише запалення (змерз було після пробіжки, не одразу зайшов до хати, так сталось, треба було побігати ще, а не стояти:) ), а виявилось, що і ковід... Зателефонували з поліклініки і "обрадували", – написав Мазурашу.


"Вже повідомив колегам, що наразі на мій голос завтра-післязавтра розраховувати не зможуть. А тиждень на окрузі, так розумію, буде знову в телефонному режимі", – додав нардеп.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, екс-голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заразився коронавірусом. Хвороба дала ускладнення, вірус вразив 50% легенів і спровокував пневмонію. Про це йдеться на сайті обласної ради.

"З суботи голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян перебуває в лікарні з двосторонньою пневмонією. ПЛР-тест позитивний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українка звернулась до міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який нині відсиджується на самоізоляції, тож, має час почитати дуже показову історію про те, як воно - намагатися врятувати від коронавірусу "рядову бабцю" в Україні!