Відома телеведуча Лілія Ребрик уродженка Чернівців показала, як проводить вихідні разом з родиною в розпал літа. Актриса і телеведуча не поспішає вирушати в далекі поїздки. Замість цього вона з сім'єю проводить час в заміському будинку. На доказ своїх уподобань Лілія Ребрик опублікувала на своїй сторінці в Instagram два відеоролика, на яких видно, як сім'я проводить вихідні.

Перше відео показало всій країні, як актриса і її чоловік танцюрист Андрій Дикий грають у бадмінтон. Також Лілія розповіла, що в їхній родині все завжди все роблять разом. Вона не буде пити каву на самоті, а діти не грають самі. В цьому вона бачить секрет міцності своєї сім'ї, так як вони завжди знаходять заняття, які цікаві всім. Приклад телеведуча призвела опубліковане відео, на якому вона з чоловіком грає в бадмінтон, старша дочка знімає, а молодша радить, який краще ракурс взяти.

Після цього Лілія Ребрик показала, як вона стрибає на резинці разом з чоловіком та іншими родичами. Актриса і телеведуча розповіла в пості, що ця гра була дуже популярна в її дитинстві. Вона також зазначила, що ця гра забезпечує здоров'я і відмінну фігуру.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати Знай писав, що Лілія Ребрик влаштувала ефектну фотосесію біля басейну. Телеведуча показала, як проводить теплі літні вихідні біля басейну на дачі під Києвом. Ребрик похвалилася, як вона з чоловіком і дітьми відкривають купальний сезон. Для купання Лілія вибрала насиченого синього кольору роздільний купальник. Зверху вона накинула парео.

Знай повідомляв, що Лілія Ребрик та Антон Лірник зіграли ролі у спектаклі «Любовні листи». Вони на час стали закоханими. Сценарій для вистави був створений так, щоб на сцені були тільки два актори, які пишуть одне одному листи на протязі довгих років. Він і вона люблять, але не можуть бути разом.

Нещодавно Лілія Ребрик розповіла, як знімалася у фільмі "Великі Вуйки". Актриса розповіла, як свого часу приїхала в Київ і отримала незабутні враження. Ребрик зазначила, що їй здалося все величезним, а життя в готелі на 15 поверсі їй здалася чимось неймовірним, так як вище 9 поверху вона не піднімалася.