Чернівецький спортсменки з пауерліфтингу побували на змагання в Донецькій області. Дівчата відвідали селище міського типу Мангуш під Маріуполем, де пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу. Про це повідомив керівник управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Олександр Погодін на своїй Фейсбук сторінці.

Чернівецька команда продемонструвала високий рівень підготовки і посіла третє загальнокомандне місце.

Учасниці отримали наступні нагороди:

  1. Дем'ян Зіна - 1-е місце у ваговій категорії до 47 кг, МСМК;
  2. Яворська Валерія - виконала майстри спорту, посіла 3-е місце в категорії до 52 кг і встановила рекорд України серед жінок до 18 років.
  3. Семенюк Віолетта - 5-е місце у ваговій категорії до 63 кг
  4. Кинищук Ростислав - вагова категорія до 59 кг, виборов 2-е місце за триборства, 1-е місце з жиму лежачи та встановив рекорд України серед юніорів, а також 2-е місце в становій тязі;
  5. Герман Олександр - 6-е місце у ваговій категорії до 93 кг

Варто нагадати, що мешканка Франківщини та пишна красуня завоювала призи своєю вагою. Дівчина зважилася змінити свою фігуру і скинути вагу. В результаті пішли 16 кг і з'явився приз. Однак франківчанка не склала руки і обіцяє показати нові результати схуднення.

Знай повідомляв, що 16-річний житель Івано-Франківщини отримав призове місце на змаганнях з настільного тенісу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що українська чемпіонка Ольга Харлан розповіла, як на неї подіяв карантин. Спортсменка поскаржилася, що позбулася багатьох нагород.