14 серпня у музеї народної архітектури у Чернівцях проведуть театралізовану нічну екскурсію. Про це повідомляє Чернівецька ОДА. Екскурсія називатиметься "Таємниці старого села".

"Мельник, корчмар, мольфар та інші персонажі зустрінуть відвідувачів та занурять їх в атмосферу старого села, яке приховує чимало таємниць і легенд. А екскурсовод поведе людей вечірніми стежками музею просто неба, які розкажуть про давнє життя буковинців. Після захопливої подорожі у часі, на відвідувачів чекає музичний бум – романтична вечірка із запрошеними молодіжними гуртами", - повідомляють в у музеї.

На екскурсію та музичну вечірку запрошують усіх охочих.

Театралізовану нічну екскурсію в музеї архітектури та побуту проводили і до карантину. А з серпня ж такі дійства знову будуть відбуватися раз на місяць.

Квитки можна придбати в касі музею. Довідки за телефоном: 0954265512.

До речі, віднедавна тут також з’явилися нові квіткові локації та запровадили проєкт "Шлюб за добу", завдяки якому закохані пари зможуть одружитися на території скансену.

Молодята, які хочуть одружитися у скорочені терміни, подають до організатора паспорти та відповідну заяву, а за 24 години приходять на реєстрацію шлюбу.

Закохані, які хочуть скористатися послугою «Шлюб за добу» у музеї просто неба, можуть звернутися до організатора за адресою Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Світловодська, 2., тел.. (03722) 54-29-70.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав Львів'ян на карантині відправлять на дно океану - "Красиво, але дорого"

Також портал «Знай.uа» писав Привіт з минулого: на Житомирщині в річці виявили унікальну древню знахідку древлян - міг перекинутися і затонути

Також портал «Знай.uа» писав, що Пенсіонерка з Ужгорода зробила немислиме на Говерлі і вразила зізнанням - "Хочу ще!"