18 серпня, 33-річний житель села Перебиківці Хотинського району знайшов свого 5-річного сина у басейні мертвим. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Тіло хлопчика напрвили на судово-медичну експертизу.

Наразі слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження та встановлюють всі обставини події.

Хочемо нагадати, що дитина завжди повинна перебувати під наглядом дорослих в басейні або біля нього. Пережити спекотне літо без водойми практично неможливо. І байдуже, що це – річка, ставок, басейн, море, головне – освіжитися. Зазвичай дорослі знають як правильно поводити себе на воді, аби собі не нашкодити, з дітьми трохи інша ситуація.

Обговоріть з дитиною правила поведінки біля басейну та у воді. Якщо з дітьми залишаються інші дорослі, подбайте про те, щоб вони також були проінструктовані про правила поведінки біля басейну і усвідомлювали всю відповідальність за безпеку дітей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не залишайте маленьких дітей на дітей-підлітків біля басейну, підліток може захопитися грою і не зможе забезпечити безпеку малюків.

Навчайте дітей плаванню якомога раніше, але не втрачайте пильність, оскільки багато нещасних випадків відбувається з дітьми, які вміють плавати.

Найголовнішим пунктом безпеки є присутність батьків поруч. Догляд за дитиною і розмови про правильну поведінку у воді, дозволять зберегти здоров’я дитини та життя дитини.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині кровожерлива криниця поглинула жінку - рятувальники дістали бездиханне тіло

Також портал «Знай.uа» писав Неправильний потяг: відомий співак зняв свою загибель під час прямого ефіру в Instagram

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині озвірілий тиран взяв у заручники дружину та дітей - зачинив і погрожував розправою