У Чернівецькій області згорів будинок багатодітної сім'ї. Про це розповіли у виданні "Сторожинець Інфо".

Повідомляється, що 28 серпня 2020 року, о 15:30 рятувальникам Державної пожежно-рятувальної частини №12 посткпило повідомлення про те, що в селі Старі Бросківці загорівся житловий будинок.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули екіпажі служби порятунку з відділень у селах Бобовці, Нові Бросківці та Михальча.

По прибуттю рятувальники побачили, що до місця загоряння немає доїзду. У зв'язку з цим вони були змушені провести магістраль на відстані близько 400 метрів для подачі води, що ускладнило процес ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пожежники гасять будинок, фото: Сторожинець Інфо

На щастя, пожежникам вдалося успішно повністю локалізувати загоряння. Причини виникнення пожежі та збитки, які завдав вогонь, не відомі. Рятувальники встановлюють всі обставини події.

Також з'ясувалося, що в будинку проживала багатодітна сім'я, в якій перебувають 7 дітей. В даний момент вони знаходяться у родичів.

Пожежники гасять будинок, фото: Сторожинець Інфо

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині з палаючого будинку, який з необережності з сірниками підпалив 7-річний хлопчик, врятували його 11-річну сестру.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку.