Чернівці приєднаються до судового позову Івано-Франківська та Тернополя. Про це розповіли на порталі інформаційного агентства "АС".

Повідомляється, що під час протесту під Чернівецькою ОДА, секретар міської ради Василь Продан вийшов до протестувальників і заявив, що міська рада подає до суду на уряд з метою зняти "червону зону" з міста.

Читайте Знай в Google News!

"Обов'язково на сесії Чернівецької міської ради, яка, я думаю, що відбудеться в п'ятницю, будемо приймати рішення ще раз про те, щоб всі школи і садочки запрацювали. Зараз скликаю погоджувальну раду " - сказав Василь Продан.

Василь Продан, фото: АСС

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто зазначити, що першими до суду на уряд вирішили подати депутати Івано-Франківська. Очільник міста Руслан Марцінків заявив, що рішення про прийняття "червоної зони" не є компетенцією Кабміну і суперечить інтересам франківчан. У зв'язку з цим місцеві депутати підготували і передали позов до Окружного суду Києва.

Пізніше до Руслана Марцінківа приєднався і мер Тернополя Сергій Надал, який також висловив невдоволення "червоною зоною" карантину і підтримав судовий позов депутатів Франківська.

Поки що Франківськ залишається в "червоній зоні"

Поки що Франківськ залишається в "червоній зоні"... Але ми продовжуємо відстоювати свою позицію

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 3 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко розповів, що відбувається в "коронавірусних" лікарнях Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин в Україні ризикує затягнутися, всі області можуть опинитися в " червоній зоні"

Також, "Знай.uа" писав, що мер Тернополя Надал пішов війною проти Кабміну Зеленського