Стало відомо про інцидент, який стався у Чернівцях зі співробітником поліції.

Таким чином, повідомляється, що начальник управління Національної поліції Чернівецької області Анатолій Дмитрієв ініціював розслідування ДТП, в якому брав участь п'яний співробітник поліції.

Кармелюка-Винниченко.Полёт удался.

Geplaatst door Дмитрий Корней op Vrijdag 11 september 2020

Стався даний інцидент в суботу, 12 вересня в Чернівецькій області. Співробітник правоохоронних органів в стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням, і допустив ДТП. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції області.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На місці події по вулиці Винниченка прибулі правоохоронці виявили автомобіль BMW, який наїхав на світлофор та огорожу біля житлового будинку, йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що за кермом у момент ДТП перебував 31-річний співробітник поліції, який був у стані алкогольно сп'яніння.

У мережі також з'явилися кадри з місця ДТП.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи. Машина застрягла на купі цегли, а водія евакуювали з машини.