У Чернівцях в ніч на 14 вересня виникла пожежа у приміщенні піцерії "Монополія" на вулиці Франка.

Як повідомляють очевидці, площа пожежі становила приблизно 30 квадратних метрів. Вогонь знищив витяжку, кухонні меблі та вікно.

Відео з телеграм-каналу ХЧ:

Рятувальники евакуювали людей з приміщення та ліквідували пожежу. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, що в Києві на ходу загорівся автомобіль. Інцидент стався в пізній час доби. Сьогодні, о 4:29 на вулиці Вадима Гетьмана, 6 у столиці загорівся автомобіль, який був на ходу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На місце події одразу ж відправили рятувальників шостої Державної пожежно-рятувальної частини. Вони по прибуттю, не гаючи часу, приступили до гасіння пожежі.

Всього за 20 хвилин вдалося ліквідувати пожежу. Вогонь знищив салон автомобіля, пошкодив моторний відсік, а також лакофарбове покриття. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що у Києві неадекват підпалив п'ятиповерхівку, жителі прокинулися у вогняному пеклі - "Дітей і жінок знімали з вікон". Загалом врятувати на пожежі вдалося понад три десятки осіб, серед яких – четверо дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, прикутий до ліжка харків'янин трагічно загинув у вогні - жодного шансу на порятунок. Причиною пожежі стало недбале ставлення з вогнем.

Також портал Знай.uа писав, пекло на Землі-2020: до жахливих пожеж в Каліфорнії додалися торнадо. Пожежі в США тривають з травня, вони призвели до появи вогняного торнадо. На даний момент від вогню загинули 26 людей.