З понеділка, 21 вересня, у Чернівцях збільшать кількість маршруток та тролейбусів, щоби діти могли добратися до школи. Про це повідомив начальник департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

"Ми звернулися до перевізників і попросили їх збільшити кількість маршруток. Зокрема завтра виїжджає 96 автобусів, а було 72 автобуси. Так само їздитиме більше тролейбсів. Якщо зазвичай на лінію випускали приблизно 40-46 тролейбусів, то тепер їх буде майже 60", - розповів Володимир Бешлей.

Також для дітей з мікрорайону "Гравітон" буде окремий тролейбус.

"О 7.45 від Гравітону до центру буде їздити окремий трллейбус для дітей", - зазначив Володимир Бешлей.

В управлінні освіти повідомили, що для перевезення дітей та вчителів просили запровадити окремі тролейбуси по всьому місту, але це рішення не погодили.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Розуміємо, що будуть проблеми з добиранням, тому на сесії я звернулася до депутатів, щоби розглянули варіант запровадження окремого тролейбусу. Але це не змогли зробити, бо такої можливості немає. Натомість нас запевнили, що у час пік збільшать кількість тролейбусів. Орієнтовно з 8.00 до 9.00, коли діти йдуть до школи, та з 13.30 до 15.00 – коли добираються зі школи", - розповіла начальник управління освіти Ніна Вітковська.

Громадський транспорт продовжує їздити у режимі спецперевезень, повідомили у департаменті ЖКГ. Тож у маршрутках потрібно перебувати у масках і будуть брати лише сидячих пасажирів.

Нагадаємо, що у Запоріжжі маршрутка-вбивця викинула пасажира посеред дороги - вилетів з дверей під колеса.

Як повідомляв портал Знай.uа, киян здивувала нова "маршрутка", дороги не потрібні – "Втекла зі "Скаженого Макса"?"

Також портал Знай.uа писав - злочин і кара для нахабного маршрутника: ображений ветеран АТО покликав з собою натовп побратимів.