Карантин чи його послаблення ніяк не впливає принаймні на одну спільноту Чернівецької області. У Білій Криниці немає ні магазинів, ні школи, а автобуси туди не їздять вже декілька років. З карантином змінилось хіба те, що з продуктів туди не везли нічого, окрім хліба. Про це розповідає Суспільне.

Під час карантину у Білу криницю не привозили нічого, окрім хліба

Карантин чи його послаблення ніяк не впливає принаймні на одну спільноту Чернівецької області. У Білій Криниці немає ні магазинів, ні школи, а автобуси туди не їздять вже декілька років. З карантином змінилось хіба те, що з продуктів туди не везли нічого, окрім хліба

Geplaatst door UA: Перший op Zondag 24 mei 2020

"Запаси ті що були, сиділи їли. Ходили в підвал, підбирали все, що було, те і їли", - розповідає жителька Білої Криниці Дарія Іванова.

"Усі бояться і усі дотримуються (карантину). Ніхто не ходить хатами, ніхто не збирається", - додає жінка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Опівдні до автобусу з продуктами, що приїжджає двічі на тиждень, сходяться жителі села. У селі немає ні магазина, ні школи. У селі живе до 100 людей. У селі є спілнота старообрядників. На период карантину у церкву може заходити до 10 людей.

"Я з семи років у церкві. Я в це (короновірус) не вірю. Що Бог дасть, те й буде. Має бути, то нападе на тебе; а ні, то ні", - каже жителька села Фекла Іванівна.

"У церкву не ходимо у масках. У кишені маска", - додає Фекла Іванівна.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим самим діагнозом: "Точно не COVID-19?"

Також портал Знай.uа писав, що Кличко може довести Київ до "червоної" зони, столиця підкорює антирейтинги.

Також портал Знай.uа писав, що Україна загриміла на друге місце рейтингу смертності від COVID-19 в Європі - гірше лише в Росії.