У Чернівцях шахраї видурили у місцевої мешканки 7 тисяч гривень, обіцяючи внести її у виборчий список політичної партії «Слуга народу» до Чернівецької міської ради.

Про це повідомив Віталій Другановський голова Чернівецької обласної організації партії «Слуга народу» на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, сьогодні до нього звернулась місцева жителька, якій невідома людина запропонувала увійти до виборчого списку «Слуги народу» на місцевих виборах 25 жовтня і стати депутатом Чернівецької міської ради.

«Жінка погодилась на таку пропозицію, бо під час телефонної розмови, особа представилася народним депутатом.

Так званий «нардеп» вимагав терміново переказати кошти на фінансування виборчої кампанії. Сказав, що завтра вільне місце в списку вже займуть інші!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чернівчанка повірила шахраю і втратила 7000 гривень», – повідомив Другановський.

Як зазначив керівник обласного осередку партії, юристи «Слуг народу» надали консультацію постраждалій жінці, викликали поліцію та допомогли скласти заяву про злочин.

"Чи варто говорити, що цей телефонний шахрай немає жодного відношення до «Слуги Народу»?

Будьте уважні, шановні буковинці! Не вірте пропозиціям шахраїв і не віддавайте їм свої гроші!

А якщо до вас хтось звернувся, щось там «порєшать» за гроші зі мною, чи з нашою командою – звертайтеся до нашого виборчого штабу, або одразу до поліції!", - додає Другановський.

Нагадаємо, що комунальники Садового "закидали" львів'ян сміттям перед виборами.

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинги Кличка критично "просіли", Пальчевський вирвався в лідери - що готують вибори мера Києва 2020

Також портал Знай.uа писав, що Продан подав кандидатуру в мери Чернівців і нікого не здивував