Президент України Володимир Зеленський приїхав до Чернівців ввечері 1 жовтня.

Голова Чернівецької ОДА виставив у Фейсбуці відео прогулянки з Володимиром Зеленським. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Віталій Другановський, керівник обласного осередку провладної партії «Слуга народу».

"Вечірня прогулянка Чернівцями" - підписав Віталій Другановський фото з Володимиром Зеленським на Центральній площі Чернівців.

Сергій Осачук, голова Чернівецької ОДА, у себе на Фейсбук-сторінці виставив відео прогулянки з Зеленським вулицею Кобилянською.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Наше особливе атмосферне місто! Президенту подобається, роботи багато, але і перспектив також!» - написав Сергій Осачук.

Наше особливе атмосферне місто! Президенту подобається, роботи багато, але і перспектив також!

Geplaatst door Сергій Осачук op Donderdag 1 oktober 2020

Як розповіли ІА АСС очевидці, сьогодні вранці президент Зеленський разом з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком здійснив ранкову пробіжку.

фото очевидців

В обласній адміністрації не розголошують програму перебування президента в Чернівецькій області. Раніше керівник обласного осередку провладної партії «Слуга народу» Віталій Другановський повідомляв, що президент планує відвідати збудовані нові мости у селі Розтоки Путильського району, а також ще один з об'єктів програми «Велике будівництво» у нашій області.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що школи й університети переходять на дистанційне навчання, Зеленський звернувся до українців

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині коронавірус розпустив по домівках шість шкіл

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зізнався "в коханні" Закарпаттю і наобіцяв золоті гори.