У Фейсбук-спільноті "СтопХам Буковина" користувач Ігор Шух поскаржився на агітаційні листівки, розміщені на стовпах.

"Мешканці вулиці М.Рибалко останніх років 10 не мають змоги рухатись по тротуарах цієї вулиці!!

Артур Мунтян, чоловіче, тобі не соромно розклеювати свій фейс по цих кущах??!! Краще проплати ремонт тротуарів!! Хлопці, є суперовий шанс урвати голоси на вибори!! Хто перший кине грошей на тротуари тому буде щастя!
Володимир Бешлей, Василь Продан, Володимир Середюк, Олексій Каспрук, Віталій Другановський!", - звернувся до кандидатів Ігор Шух.

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

фото з Фейсбук

Нагадаємо, що на Черкащині на території відпочинкової бази Байкал у селі Червона Слобода Черкаського району за підтримки кандидата в депутати до Черкаської обласної ради від партії ВО “Черкащани” Володимира Лашкула проводили День козака.

Люди в жилетках з емблемами партії ВО “Черкащани” роздавали друковану агітаційну продукцію. А дорослим пропонували кашу і спиртні напої та пригощали ковбасою. Запрошував до випивки і особисто наповнював чарки кандидат в депутати Червонослобідської сільської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, директор місцевого фермерського господарства “Прут” Микола Дубина.

Раніше портал Знай.uа писав, хто фінансує Шарія і його проросійську силу? Кремлівського блогера вивели на чисту воду

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині головлікар прикрасила "собою" будівлю інфекційки: "Голосуйте!"