У фейсбук-спільноті СтопХам Буковина Микола Лазоряк виклав відео і звернувся до підприємців.

"УВАГА ПІДПРИЄМЦЯМ! Податкова Чернівецької області почала проводити незаконні перевірки! Вчора 13 жовтня безпідставно прийшли в магазин. с. Атаки Хотинського району, під приводом фактичної перевірки хотіли перевірити документи за 3 останні роки, до перевірки їх не допустили, у відповідь отримали погрози заблокувати діяльність магазину. БЕЗЗАКОННЯ починає ставати нормою...", - написав Микола Лазоряк.

УВАГА ПІДПРИЄМЦЯМ! Податкова Чернівецької області почала проводити незаконні перевірки! Вчора 13 жовтня безпідставно прийшли в магазин. с. Атаки Хотинського району, під приводом фактичної перевірки хотіли перевірити документи за 3 останні роки, до перевірки їх не допустили, у відповідь отримали погрози заблокувати діяльність магазину. БЕЗЗАКОННЯ починає ставати нормою... Микола Загарюк, Олександр Цибух, Тетяна Булавка

Geplaatst door Микола Лазоряк op Woensdag 14 oktober 2020

"Треба було без масок їх вигнати до біса)", - пишуть у коментарвях користувачи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, підприємець Володимир Шкляр керівник "Біотек груп" прийшов у Кодру з інвестиціями - розвивати бізнес. Він платив податки і давав робочі місця місцевим мешканцям. Натомість, йому спалили завод. Знищену вогнем будівлю разом із землею прибрало до рук оточення місцевих депутатів, яке продовжує хазяйнувати у себе в районі. Правоохоронці розслідування розпочали одразу після пожежі, однак жодного прогресу досі немає.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Закарпатці залишилися без вина цього року - сухий закон. На Закарпатті 2020 рік став найгіршим для виноробства.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині схопили банду рекетирів: вимагали "данину" щомісяця. На Львівщині однолітки вимагали у сина бізнесменів щомісячну данину та погрожували тим, що його батьки не зможуть спокійно жити та працювати.

Також портал Знай.uа писав, що правоохоронці повинні розслідувати корупцію в НКРЕКП – нардеп.