Стало відомо про хлопця, якому терміново потрібна допомога небайдужих українців.

Таким чином, повідомляється, що Семену Цикорському з Луцька терміново потрібно понад 90 тисяч гривень. Він бореться з саркомою м'яких тканин. Даний діагноз йому поставили півтора роки тому, вже на пізній стадії.

Він пройшов вже 8 хімій, три з яких були призначені в столиці. У середині вересня цього року стало відомо, що стан погіршився.

Негативна динаміка не залишає часу не коливання і затягування з лікування, але грошей в сім'ї на це вже не залишилося. Тому він просить допомогти зібрати кошти на порятунок його життя. Про це повідомив інформаційний портал ТСН.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про ще одного хлопця, якому терміново потрібна допомога небайдужих. Маленький хлопчик залишився один на один зі страшною хворобою. Про це розповіли у виданні "Україна Live".

Повідомляється, що у маленького Едуарда Скоропляса з Кременця лікарі діагностували при народженні порок серця і сколіоз. Для лікування він був занадто маленьким і його довелося перенести.

Читайте Знай в Google News!

Зараз хлопчикові 10 років і він нещодавно переніс операцію на серці в Києві, в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.иа", маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.иа" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну