Кандидат у мери Чернівців від партії “Слуга народу” Віталій Другановський та кандидат у мери Чернівців від партії “Пропозиція” Олексій Каспрук сьогодні, 20 жовтня, проведуть дебати. Раніше Віталій Другановський запросив на дебати Каспрука. Каспрук підтвердив свою присутність на зустрічі зі своїм опонентом.

Про це повідомили в обласному штабі політичної партії “Слуга народу”.

Дебати проведуть у конференц-залі Business Community "BossHub", що на проспекті Незалежності, 119.

Дебати заплановані на 20 жовтня о 18.00. Каспрук запропонував перенести час дебатів з Віталієм Другановським з 18:00 на 17:30. Другановський погодився.

Другановський раніше також запрошував на дебати кандидата у мери від партії “Команда Михайлішина”. Але Віталій Михайлішин проігнорував зустріч зі "слугою народу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що столиця закупила дезинфектори та маски, вони вже на виборчих дільницях. На це Київ виділив з бюджету столиці 1,3 млн грн. Члени комісій отримали чіткий регламент роботи в день голосування. В тому числі – і щодо обов'язкової дезинфекції дільниць.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-нардеп Лозінський йде на вибори після 15 років в'язниці за вбивство. Колишній народний депутат України, засуджений до 15 років в'язниці за умисне вбивство, балотується на посаду голови об'єднаної територіальної громади недалеко від місця злочину.

Також портал Знай.ua писав, що на виборах остаточно оформилася п'ятірка лідерів. Серед тих, хто визначився і однозначно готовий прийти на вибори, 16,7% підтримують партію «Слуга народу», 13,5% підтримують ОПЗЖ, 13,2% віддадуть свій голос за «Європейську солідарність», а 8,6% проголосують за «Батьківщину».