Печінковий паштет
Печінковий паштет можна готувати як з курячої, так і з яловичої печінки. Для тих хто любить, може спробувати свинину чи індичку. Паштет виходить ніжний, дуже приємний на смак, еластичний по консистенції, і зовсім не складний у приготуванні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 500 г печінки
- 150 г вершкового масла
- 1 морквина
- 1 корінь петрушки
- 1 цибулина
- сіль, перець
- 1 лавровий листок
- духмяний перець
- мускатний горіх
Приготування:
Моркву, петрушку та цибулю почистити та подрібнити. Печінку помити, почистити від плівок, порізати. Обсмажити це все, а тоді тушити до готовності, додавши лавровий лист та пару горошин духмяного перцю, час від часу підливаючи води.
Поки печінка тепла, пропустити її через м’ясорубку (лавровий листок треба вийняти). Печінку не можна пересмажити, бо інакше паштет не вийде ніжним.
Перетерту печінку збити з маслом – для цієї цілі добре використовувати блендер. Тут же додати за смаком сіль, перець, натертий мускатний горіх.
Готовий паштет викладіть у форму і поставте в холодильник.
Смачного!
Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно
Також портал Знай.ua писав про
Також портал Знай.ua писав, що