Печінковий паштет

Печінковий паштет можна готувати як з курячої, так і з яловичої печінки. Для тих хто любить, може спробувати свинину чи індичку. Паштет виходить ніжний, дуже приємний на смак, еластичний по консистенції, і зовсім не складний у приготуванні.

Інгредієнти:

  • 500 г печінки
  • 150 г вершкового масла
  • 1 морквина
  • 1 корінь петрушки
  • 1 цибулина
  • сіль, перець
  • 1 лавровий листок
  • духмяний перець
  • мускатний горіх

Приготування:

Моркву, петрушку та цибулю почистити та подрібнити. Печінку помити, почистити від плівок, порізати. Обсмажити це все, а тоді тушити до готовності, додавши лавровий лист та пару горошин духмяного перцю, час від часу підливаючи води.

Популярні новини зараз

"Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..." 

ДТП забрала життя української рекордсменки: їй було всього лише 21

Леся Нікітюк в латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Григорія Чапкіса поховали: Ілона Гвоздьова пояснила, чому прийшло мало зірок

Показати ще

Поки печінка тепла, пропустити її через м’ясорубку (лавровий листок треба вийняти). Печінку не можна пересмажити, бо інакше паштет не вийде ніжним.

Перетерту печінку збити з маслом – для цієї цілі добре використовувати блендер. Тут же додати за смаком сіль, перець, натертий мускатний горіх.

Готовий паштет викладіть у форму і поставте в холодильник.

Смачного!

Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.

Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.