У Чернівцях від ускладнень коронавірусної хвороби померла молода матуся Катерина Тимчук. Про це повідомляє інформаційний портал “Молодий буковинець”.

Молода жінка, мешканка Сторожинецького району, потрапила до Чернівецької обласної лікарні вже з підтвердженим COVID-19.

У Сторожинецькій районній державній адміністрації підтвердили, що у мешканки села Ясени Катерина Тимчук, медики на час потрапляння у лікарню зафіксували 90% ураженння легень.

Молода мама потребувала дороговартісних ліків “Актемра” вартістю 100 тисяч гривенью. Небайдужі буковинці організували збір грошей на лікування молодої жінки.

У коментарі кореспондентці сестра Катерини Тетяна Рошко повідомила, що про свою хворобу 34-річна буковинка дізналася запізно. Хвороба швидко розвивалася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Тиждень тому, у вівторок, в неї з’явилися перші симптоми – кашель і висока температура. Вона думала, що це застуда, яка за кілька днів мине, тож лікувалася звичайними ліками, збивала температуру, колола антибіотики. В лікарню не хотіла йти, бо довелося би залишати маленьку донечку, якій лише 1,3 року. Вона мама, яка годує дитину грудьми, побоювалася, що зникне молоко. Як кожна мама боялася б залишити дитинку”, – зазначає сестра померлої.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 6 677 нових хворих на коронавірус, 126 померло.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі трирічного Захарчика рятують від коронавірусу: "Сердечко зупинилося на 20 хвилин"

Також портал Знай.uа писав, що робити, якщо діагностували COVID-19: лікар все розклав по поличках.