Відому чернівецьку лікарку Ольгу Кобевко викликали до правоохоронних органів через заяву заступниці голови ОДА Наталії Гусак.

Чиновниця звернулася до Нацполіції та СБУ після того, як Ольга Кобевко заявила: щоб мати шанс на порятунок, пацієнти вимушені брати у лікарню власні кисневі балони. Правоохоронні органи мають перевірити цю інформацію.

Окрім іншого, Кобевко нещодавно заявила, що чиновники ОДА вводять буковинців в оману. Тепер же на своїй сторінці у Facebook лікар каже, що її викликали правоохороці.

"Тож замість того, щоб бути на обході пацієнтів, корегувати лікування, замість того, щоб комусь допомогти, я повинна бути у слідчого і давати пояснення. Пояснення своїх відео у Фейсбук. Я розумію, що правоохоронні органи мають реагувати на ці заяви – це закон. Я повинна, згідно закону, дати свої пояснення. Але я розумію при цьому, що мені доведеться спочатку іти до слідчого і давати пояснення, а потім знаходити час і бігти до пацієнтів. Я вважаю, що це – перешкоджання діяльності мені, як медику, який з перших днів працює з коронавірусом. А від кожного медика зараз залежить, скільки життів буде врятовано", - пише Ольга.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про " годину літніх людей"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "опиниться на межі колапсу"

Нагадаємо, Комаровський розповів, як перевірити, що всередині школи дотримуються всі правила профілактики