Рятувальник Сергій Січко - заступник начальника 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини у Луцьку - зробив собі розкішний подарунок на День народження.

Чоловік одягся у повне бойове спорядження - захисний одяг, шолом, узяв апарат на стисненому повітрі та підкорив найвищу гору України - легендарну Говерлу. Про це йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У сходженні його супроводжували друзі, в тому числі начальник варти цієї частини Андрій Малімон. До слова, Сергій Січко - вихованець та Чемпіон України у змаганнях "Школа безпеки".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слава про незвичайне сходження швидко рознеслася по всій Україні. Країна пишається цим мужнім хлопцем. Побажаємо йому здоров'я, довголіття і ще безлічі подвигів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Багатодітна родина зі Львівщини залишилася без даху над головою: "Яринка дзвонить і кричить: "ми горимо!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"