У Чернівцях комунальники цілодобово працюють на вулицях міста, розчищаючи сніг.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів заступник міського голови Чернівців Дмитро Сірман. Він зазначив, що в четвер, 10 грудня, перевірив, як працює комунальне підприємство. Наразі місто обслуговують 23 працівники та 20 одиниць техніки.

"Хочу запевнити чернівчан, що робота організована належним чином. Найбільш проблемні відрізки вже розчищено та посипано. Чернівці забезпечені достатньою кількістю солі та піску на увесь зимовий період. Керівник Едуард Дущак та колектив докладають всіх зусиль для безперебійної роботи", – додав Сірман.

Тим часом Львів виявився не готовий до погіршення погодних умов. Незважаючи на те, що про це синоптики попередили заздалегідь. Всуботу метеорологи попередили про те, що до кінця тижня погода стане сильно гірше. У понеділок, 6 грудня ці прогнози підтвердилися практично на 100%.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Закарпаття припорошило першим снігом

Як повідомляв портал "Знай", погода на перший тиждень зими закрутить голови українців

Також, "Знай" писав, що львів'яни зустріли довгоочікуваний перший сніг