Уродженка Чернівців артистка цирку "Дю Солей" розповіла, як працювати в умовах пандемії і що подарувала їй робота в шоу.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це Анна Станкус розповіла в інтерв'ю виданню "Молодий Буковинець".

Через коронавірус в цирку відбулися значні зміни: він збанкрутував, відбувся суд з інвесторами, його перекупила інша канадська компанія, а артисти поки залишилися без роботи. Втім, керівництво корпорації запевняє, що це тимчасово. Наступного року, якщо вакцина проти COVID-19 виявиться дієвою, цирк планує повертатися до роботи. Відновлять як стаціонарні шоу в Лас-Вегасі, так і тури по світу.

Цирк "Дю Солей" / фото: Facebook
Цирк "Дю Солей" / фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поки інші учасники цирку поїхали на батьківщину, щоб відшукати заробіток, Анна отримала громадянство в США і отримує щотижневу соціальну допомогу від держави. Більш того, грошей, зароблених в цирку, їй вистачило, щоб облаштувати квартиру в Україні і два будинки в Лас-Вегасі, а також жити практично рік без роботи.

Незважаючи на те, що незабаром артисти планують повернуться на сцену, Анна розуміє, що не зможе вічно виступати в силу віку, тому хоче освоїти додаткову професію. У майбутньому артистка мріє стати "кампані-менеджером" або Адміністратором шоу "Kooza".

"Ця людина вирішує всі організаційні питання: куди їде цирк, або наймаємо промоутера, добова вартість роботи цирку ... О, там такі суми! Власне, вже після Другої травми (розрив сухожилля на нозі) і піврічного відновлення я зрозуміла, що вже не зможу довго працювати в такому режимі. Тому звернулася до керівництва цирку і повідомила, що хочу стати "кампанії-менеджером", запитала, що мені для цього потрібно зробити. Мені пообіцяли допомогти", - розповідає Анна Станкус.

Анна Станкус / фото: Facebook
Анна Станкус / фото: Facebook

Дівчина розповіла, що дуже сумує за сім'єю, яка залишилася в Чернівцях. Приїхати на батьківщину вона не може через пандемію, а у її рідних не виходить довго перебувати в США через труднощі з мовою. Анна дуже хотіла приїхати в рідне місто до новорічних свят, щоб провести їх в колі сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна тернополянка взяла "срібло" на чемпіонаті Європи з боксу.

Як повідомляв портал Знай.иа, прикарпатець встановив новий рекорд на чемпіонаті світу зі стрибків з трампліну.

Також Знай.иа писав, що український герой віджимається в окопі, сталеві м'язи. Хлопець мріє стати бодібілдером і робить все, щоб здійснити задумане.