На Буковині знайшли тіло мешканки Чернівців, яку більше тижня вважали зниклою безвісті.

Пенсіонерку знайшли мертвою у середу, 16 грудня, в селі Волока Глибоцького району, розповіли у пресслужбі Головного управління Чернівецької області.

Як з'ясувалося, бездиханне тіло на березі річки Дерелуй знайшов місцевий мешканець. Слідів насильницької смерті судмедексперти не знайшли. Відомо, що це жителька Чернівців 1948 року народження пішла від родичів 7 грудня та з того часу вважалася безвісти зниклою.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.