У Чернівцях сталася ДТП з автомобілем швидкої допомоги. Про це розповіли у прес-службі патрульної поліції Чернівецької області.

Повідомляється, що в ніч на 25 грудня, в Чернівцях на проспекті Незалежності автомобіль Audi скоїв зіткнення з автомобілем швидкої допомоги.

Згідно з попередньою інформацією, водій автомобіля Audi порушив правила дорожнього руху і проїхав всупереч забороненому сигналу світлофора. В результаті цієї дії сталося зіткнення з автомобілем швидкої допомоги.

ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua
ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua
ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua

Правоохоронці перевірили водія Audi на стан алкогольного сп'яніння-чоловік був повністю тверезий. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. Поліцейські з'ясовують всі обставини події.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До публікації додали кілька знімків з місця ДТП, на яких можна побачити, що автомобіль Audi лобовою частиною зіткнувся з автомобілем швидкої допомоги і завдав йому пошкодження в області бічних висувних дверей.

ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua
ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua
ДТП у Чернівцях, фото: molbuk.ua

Нагадавши, у Києві неадекват протаранив чотири авто і блиснув п'ятами - "погуляв на всі нирки!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дніпрянка зазирнула в очі смерті під колесами вантажівки: переїхав чотири рази

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини