У Чернівцях звільнили з посади командира роти патрульної поліції за порушення політичної нейтральності – на своїй сторінці в соцмережах він розмістив інформацію на підтримку однієї з політичних сил.

Детальніше про це розповідає видання "Суспільне".

Повідомляється, що командир роти патрульної поліції Вадим Борлодян встановив на аватарці в соціальних мережах рамку на підтримку однієї з політсил області. Незважаючи на множинні зауваження, він не прибрав символ підтримки, за що було відкрито службове розслідування. За підсумком співробітник поліції був звільнений з посади, а його 12 колегам, яких спіймали за тим же, було винесено догану.

За словами самого Вадима Борлодяна, він не проводив агітацію в робочий час, а лише додав фото в Facebook рамку про підтримку політичної сили, від якої балотувався його колишній командир роти.

Колега звільненого поліцейського Ірина Сандуляк, якій винесли попередження в ході службового розслідування, виступила на підтримку Вадима Борлодяна. Вона та інші поліцейські написали колективне звернення про повернення на посаду звільненого колеги.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Клічук вважає, що тротуарних "окупантів" необхідно перевести на ринки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині збільшилася кількість сімей, які зможуть отримати субсидії у 2021 році.

Також Знай.иа писав, що шалені ціни на газ змусили буковинців хапатися за бензопилу, запасаємося дровами:"це знущання".