У понеділок, 18 січня, в Чернівецькій області відійшов у вічність мешканець Валяви Кіцманського району Микола Гушуватий, учасник АТО.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила користувачка Анна Юрбаш.

"Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини…", – написала Анна.

Похорони Миколи Гушуватого пройшли 20 січня о 9:00 в селі Валява. У пресслужбі обласного військомату повідомили, що ветеран АТО 1965 року народження служив у 128-мій окремій гірсько-штурмовій бригаді.

скріншот: Facebook Анни Юрбаш

Нагадаємо, Валерій Пастернак - провідний хірург 66 військово-мобільного госпіталю з Чернівців. Разом зі своєю бригадою він провів 37 діб на Донбасі, де надавав допомогу пораненим захисникам Луганського аеропорту. Згадуючи про липень 2014 року, чоловік морщиться від болю і каже, що ніколи не зможе забути того, що відбувалося у ті страшні дні. За мужність медика нагородили орденом Данила Галицького.

Також нагадаємо, військовий лікар Андрій Бойко встановив світовий рекорд із паверліфтингу

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Також Знай.ua писав, три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"