Водійка тролейбусу Наталія Петровська з Чернівців стала відомою на всю Україну, коли в соціальних мережах розповсюдили відео, на якому вона відігріває замерзлий тролейбус підпаленою газетою.

В сюжеті ТСН жінка розповіла, що тролейбус почав "просідати", тож вона зупинилася та зателефонувала у диспетчерську.

"Слюсаря не було. У мене тролейбус замерз. Я на залізничному вокзалі зняла штангу і попросила людей вийти. На свою адресу я почула стільки матів-перематів!", – каже Наталія.

За словами водійки, пасажири відмовилися виходити з салону, бо на вулиці холодно. Саме через низьку температуру охолодилися і трубки регулювання, які знаходяться на рівні підлоги. Оскільки допомоги чекало нізвідки, жінка вирішили самотужки вирішити проблему.

"Там нічого безпеці не загрожує. Жодної небезпеки! Там усе – залізо. Газетою підігріти залізну трубочку... Там немає ні бензину, ні вибухонебезпечного нічого...", – розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Тим часом в Україні мають з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед решти питань на засіданні уряду 23 грудня.