У Чернівцях проходить лікування після дорожньо-транспортної пригоди молода і красива жителька Буковини. Богдана Демчучен лежить у Чернівецькій лікарні швидкої допомоги.

Дівчина потрапила в лікарню 20 липня 2020 року після автомобільної аварії. У свої 24 роки Богдана пережила наїзд маршрутки. В результаті події вона отримала травму правої ступні. Медики кваліфікували травму, як травматичну ампутацію.

Після діагностики медики виявили не тільки ампутацію гомілки, але і множинні переломи ніг і тазу і травматичний шок. 20 липня медики прийняли екстрене рішення про проведення операції. Дівчата прибрали травмований голеностоп. На даний момент стан Богдани залишається стабільно важким внаслідок політравми отриманої в аварії.

У Чернівцях рятують дівчину після страшної аварії Фото: скріншот

Крім того, медики зазначили, що пацієнтка вимагає оперативного втручання для лікування складних переломів тазових кісток. У висновку лікарів лікарні кажуть, що ця травма веде до інвалідності і обмеження рухливості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рідні та близькі Богдани просять допомогти зібрати кошти на таку необхідну дівчині операцію.

Варто відзначити, що в автомобільних аваріях гинуть українці різного віку, отримують травми і стають інвалідами. На жаль, в ДТП гинуть і діти. Найбільш резонансним і шокуючим стало ДТП у Київській області, в якому загинула майже вся родина через п'яного водія-викрадача.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львівській області зіткнулися два автомобіля. В результаті аварії постраждали двоє дітей та дорослий. Медики викликали колег з інших лікарень, щоб врятувати постраждалим життя. Лікарі зробили все можливе, щоб врятувати дітей, але одна дівчинка померла незважаючи на їх старання.

Знай писав, що в Хмельницькій області легковий автомобіль насмерть збив 32-річну жінку. Машина летіла на високій швидкості. На жаль жінка отримала дуже важкі травми і померла на місці події.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині вибухнув автомобіль і забрав на той світ власника.