Поліція у Чернівцях почала штрафувати громадян, які не носять із собою паспорт, про це свідчять судові постанови, оприлюднені у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Правоохоронці взялися активно складати адміністративні протоколи щодо людей, які виходять у місто без паспорта чи будь-яких інших документів, що посвідчують особу, підтверджують її громадянство чи спеціальний статус.

Як видно в одниму з адмінпротоколів, поліцейські склали його щодо громадянина, який 28 червня о 12.30 перебував на Калинівському ринку в Чернівцях без будь-яких документів, які посвідчують його особу.

Інший судовий протокол стосується громадянина, який 25 червня о 16.45 перебував на вулиці Сєрова, 15 без жодних документів, що посвідчують його особу.

Ще один адмінпротокол стосується жінки, яка 27 червня о 13.30 перебувала на Калинівському ринку без документів, чим порушила вимоги пп. 2 п. 3 постанови КМУ №500.

Суди, щоправда, відправили всі ці адмінпротоколи до управління патрульної поліції в Чернівецькій області для дооформлення.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Франківські комунальники зганьбилися криворукими "технологіями", українці регочуть: поливають асфальт з чайників

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернопіль і Луцьк повстали проти карантину, жодної логіки: "Поки "велюрові" ресторани працюють..."

Також портал «Знай.uа» писав Вибори мера у Чернівцях - Продан розповів, хто може сісти в крісло Каспрука