У Чернівцях патрульні поліцейські отримали повідомлення про порушення правил вигулу собак. Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що на вулиці Кочубея бігає собака бійцівської породи пітбультер'єр, в нашийнику та без намордника й кидається на дітей.

Інспекторам вдалось власними силами зловили собаку, після чого викликали працівників Центру стерилізації тварин. Пітбультер'єра доставили до вищезгаданого закладу, де встановлюватимуть господаря собаки.

За порушення правил утримання домашніх тварин власник несе адміністративну відповідальність за ст. 154 КУпАП, яка передбачає накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, крім того, можлива конфіскація тварини.

В управлінні патрульної поліції нагадали, що в місті діють "Правила утримання домашніх тварин", яких неухильно повинен дотримуватись кожен власник чотирилапого.

Нагадаємо, під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря. Про це розповіла зоозахисниця Наталія Доля на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчина повідомила, що виявила на кладовищі в селі Романівка, недалеко від Кривого Рогу, пса, який жив біля могили покійного господаря.

Собаку вже охрестили українським Хатіко. Дівчина дала йому прізвисько Малюк і залишили у себе на тимчасове утримання.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Києві зловили за руку спритну злодійку, очевидці киплять: "Сиди, бл*ть!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Дніпрі копи витягли з того світу дикого самогубцю - стрибнув у воду на очах у дітей

Також портал «Знай.uа» писав, що Дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон - три амбали з жінкою, ніч і кулаки